Klosterfjordens Golfklubb

www.klosterfjordensgk.com

 

Besöksadress: Kungsgården 4, Åskloster

Telefon: 0340-62 60 19

E-post: info@klosterfjordensgk.com

 

Klubben ligger ca 8 km från Bua, stax söderut. En öppen bana med seasidekaraktär där vindarna från Västerhavet har fritt spelrum, belägen i det anrika kulturlandskapet runt Åsklosters Kungsgård. Gamla märgelgravar, utgrävda vattendammar, ett kanalsystem från 1800-talet, naturliga diken samt gamla stengärdsgårdar sätter sin prägel på banan. Banan är både utmanande och förlåtande för alla kategorier av spelare.

 

Banan har slope för 18 hål med 9 greenområden och 18 tee. Du väljer själv om du vill spela 9 eller 18 hål. Vi har 6 övningshål där även de som inte har grönt kort kan få testa hur det är att spela golf. Här finns driving range, puttinggreen och inte minst ett trevligt café.