2018 - vad har vi gjort?

december - Julmarknad

I december hölls julmarknad i Bua Centrum. Ica-Therese bjöd på julbord, vi kunde köpa fint konsthantverk från lokala förmågor och många skolklasser sålda fina julsaker. Dessutom bjöds på skönsång av ungdomar från Väröbacka- och Buaskolan.

Juni - Politikerdebatt

Den 2 juni hade vi politikerdebatt i Ringhals lokaler. Dokumenten från mötet hittar du här.

April - Håll sverige rent

5:e maj var det städdag i samarbete med Håll Sverige rent. Ett 20-tal medborgare plockade rent centrum och stränder från skräp. Och vad mycket vi hittade! Sedan bjöd föreningen på korv och glass nere vid hamnen.

mars - valborgsfirande

Sedvanligt firades Valborg med drillflickor och kårmusik, fackelförsäljning, tal och som avslutning fyrverkeri. Vi hade verkligen tur med vädret då ösregnet slutade strax innan fackeltåget.

MArs -10-års jubileum för bryggebastun

Den 27 mars firade Bryggebastun 10 år med öppet hus. Alla besökare, och de var många, bjöds på kaffe och våfflor och en rundtur i den fina nyrenoverande bastun.
Kort därefter fick bastuvärdarna utbildning i HLR och hjärtstartare.

februari - bua framtids årsmöte

februari hölls föreningens årsmöte. Det bjöds på tårta, valberedningen presenterade styrelsen och därefter föredrogs tankar och idéer kring vad föreningen ska arbeta med. 
Till nästa år hoppas vi att fler Buabor kommer på mötet, då det var lite glest i bänkraderna.

Vill du vara med i styrelsen? Det finns en plats kvar, som suppleant. Hör av dig i så fall
 

januari - tackfest

Den årliga tackfesten hölls den 27 januari. Festen är styrelsens sätt att visa tacksamhet för alla de krafter som hjälper till under året med diverse för att vi ska kunna göra så mycket bra som möjligt för samhället, exempelvis lagas det Buapudding till makrillfestivalen, brandvakter sköter släckning av Valborgselden och när det behövs fler krafter för att påverka, som tex aktionsgruppen för skola/förskola som etablerades förra året. 
_______________________________________

Vid de allmänna öppettiderna finns våra fantastiska bastuvärdar som ställer upp ideellt för att bastun ska kunna hållas öppet.